Në orët e mëngjesit njësia speciale e Kosovës ka ushtruar aksion ndaj kontrabantimit dhe krimit të organizuar në komunat veriore.

13 zyrtarë dhe qytetarë janë arrestuar, derisa Policia e Kosovës ka plagosur dy zyrtarë policorë pas rezistencës me armë.
Indeksonline ju sjellë pamje ekskluzive nga aksioni i njësisë ROSU në veri.