SHA “EVN Maqedoni” njofton se me datën 13.5.2022 (e premte) do të mbetet pa energji elektrike:

– në periudhën nga ora 9 deri në 12:00 një pjesë e shfrytëzuesve nga fshati Bukoviç, Laskarci dhe fshati Paniçar (komuna e Sarajit);

– në periudhën nga ora 9 deri në 12:00 një pjesë e shfrytëzuesve nga rruga Xhumajska dhe rrethina (komuna Karposh);

– në periudhën nga ora 9 deri në 13:00 përdoruesit nga fshati Gluvo.