Gjatë ditës së djeshme, në orët e pasditës është gjetur një trup i pa jetë i një gruaje.

Pas identifikimit të policisë dhe prokurorit kujdestar, është konstatuar se bëhet fjalë për ish-punonjësen e policisë së Ohrit.

Policia dhe Prokuroria thonë së më shumë detaje do të ketë së shpejti kurse familjarët presin për më shumë informacione.

Gruaja e gjetur, më herët ka punuar në shërbimet policore në SPB Ohër në shërbimin e uniformës ndërsa më vonë ka punuar në shërbimin civil.