“Petre Shilegov me një nënshkrim vendosi të rrëzojë Sallën Universale. Kryetari më i paaftë i Shkupit do të shkatërrojë sallën që ngjall kujtime të mijëra qytetarëve të Shkupit. Vetëm disa ditë pas përvjetorit të tërmetit të Shkupit, Shilegov përgatiti një tërmet të ri”.

Kështu ka thënë grupi i këshilltarëve të OBRM-PDUKM-së në Bashkinë e Shkupit. Ata thonë se Shilegov dhe LSDM tre vjet e gënjejnë popullin e Shkupit.

“Shilegov dhe LSDM, të cilët kanë tre vjet që gënjejnë popullin e Shkupit se do të kthenin shpirtin e Shkupit të vërtetë, vendosën dje ta rrënojnë Sallën Universale, dhe ata nuk pyetën qytetarët ose publikun profesional për këtë, por i dhanë fund një salle më vete. “nga e cila u shfaqën një numër i madh talentesh”.

“Simboli i Shkupit, salla në të cilën janë organizuar një numër i madh i shfaqjeve, koncerteve dhe ngjarjeve që kanë ngritur dhjetëra breza, zbret në histori me një vendim të Petre Shilegov dhe LSDM”, thonë nga OBRM-PDUKM.

Ata shtojnë se kjo është në kundërshtim me të gjitha premtimet parazgjedhore, se do ta rinovojnë dhe përmirësojnë funksionalitetin e saj.