Hera e parë që keni kryer marrëdhënie është diçka e cila do të kujtohet për shumë kohë.

E kjo pytje ju është bërë disa grave e burrave të cilët kanë treguar histori të çuditshme për herën e parë të tyre, transmeton Indeksonline.

Këto histori ishin:

“Në një festë me tre djem dhe dy vajza të tjera”.

“Me një të panjohur, në Amazon në mes të shiut”.

“Pas funeralit të babait”.

“Në makinë pasi shikuam një film, por u ndalëm nga policia”.

“Në dritaren e shtëpisë së saj, në orën 5 të mëngjesit”.