Kryetari i Komisionit për Mbikëqyrjen e punës së Agjencisë së Sigurisë Kombëtare dhe Agjencisë së Inteligjencës, Ljupço Prenxhov këtë mëngjes ka thirrur mbledhje në të cilën do të merret në pyetje drejtori Viktor Dimovski.

Në këtë mbledhje ka vetëm një pikë: “Roli i Agjencisë Kombëtare të Sigurisë në kontrollin e sigurisë së personit Alexander Onishchenko kur dhënia e mendimit pozitiv për marrjen e shtetësisë maqedonase”

“Sot në mëngjes kam thirrur një mbledhje urgjente të Komisionit për Mbikëqyrjen e punës së Agjencisë së Sigurisë Kombëtare dhe Agjencisë së Inteligjencës me një pikë të vetme në rendin e ditës “Roli i Agjencisë Kombëtare të Sigurisë në kontrollin e sigurisë së personit Alexander Onishchenko kur dhënia e mendimit pozitiv për marrjen e shtetësisë maqedonase”

“Komisioni do të mbahet të mërkurën më 16.11.2022 dhe në të është ftuar drejtori Viktor Dimovski. Ose me fjalë të tjera, të na shpjegojë se si është e mundur që çdo i dyti kriminel botëror të ketë pasaportë dhe nënshtetësi maqedonase?”, ka shkruar Prenxhov.