Vaksinat që Greqia i paralajmëroi për Maqedoninë e Veriut pritet të mbërrijnë sot në Shkup. Bëhet fjalë për donacion prej 20.000 doza “Astra Zeneka”, informon korrespondentja e MIA-s nga Athina.

“Ky donacion është shumë i rëndësishëm për ne dhe do të doja të shpreh falënderime deri tek populli grek dhe ambasadori i Republikës së Greqisë tek ne, Rusos Kunduros. Arritja e dozave të reja të vaksinave po zhvillohet në kohë dhe në pajtim me këtë imunizimi i popullatës po rrjedh mirë. Apeloj që sa më shumë qytetarë të paraqiten në vakcinacijamk”, ka shkruar në profilin e tij zyrtar në FB, ministri i shëndetësisë Venko Filipçe.