Teatri Shqiptar në Shkup njoftoi se gjatë ditës së djeshme ka ndërruar jetë ish-drejtori i këtij institucioni kulturor, Muhamet Sherifi. Sherifi drejtoi Teatrin Shqiptar në Shkup nga viti 1980, deri në vitin 2000.

“Me keqardhje të thellë sot morëm lajmin për ndarjen nga jeta të ish-udhëheqësit të institucionit tonë, Muhamet Sherifi. Kontributi i Muhamet Sherifit për zhvillimin e Teatrit Shqiptar, e me këtë edhe të mbarë kulturës shqiptare në vendin tonë, dhe për arritjen e niveleve që i ka sot ky teatër është i pamohueshëm”, thuhet në njoftimin e Teatrit.