Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë me diell dhe re në disa vendbanime malore.

Gjatë ditës temperaturat do të lëvizin nga 11 deri në 25 gradë Celsius.

Lagështia e ajrit do të jetë e lartë kurse era do të jetë e lehtë.

Edhe gjatë ditëve tjera temperaturat do të jenë të njejta por kushtet atmosferike do të jenë të ndryshme, duke u kombinuar shiu, era dhe dielli, përgjatë gjithë javës në vazhdim.