Bukuroshja dhe këngëtarja Morena Taraku ka provokuar përsëri me disa foto derisa po shijon pushimet e saj nëpër brigjet e bukura të Turqisë

Morena është shfaqur seksi në disa prej fotove të saj të fundit që ka bërë gjatë pushimeve të saj në brigjet e Turqisë.

Edhe pse asnjëra prej këtyre fotove nuk është bërë si “selfie” por Morenën e ka fotografuar ndokush e që këtë ajo nuk e tregon se kush.

Ndryshe, këngëtarja kishte realizuar një këngë gjatë pandemisë që ishte një këngë si përgjigje për ata që kishin publikuar një audioincizim të saj.

Tani nuk dihet se a do të realizojë ndonjë këngë të re Morena.