Ministrja e Punëve të Brendshme të Suedisë, An Linde do të vizitojë sot Shkupin.

Vizita e saj vjen me ftesë të ministrit të Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov.

Të dy homolgët do të zhvillojnë një takim kokë më kokë dhe më pas rrethores 14:30 do të mbajnë një konferencë për mediat.