Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë seancën e saj të shtatë sot, duke filluar nga ora 12:00 në sallën solemne.

Në seancë, Ministrat do të nënshkruajnë Kodin Etikë për anëtarët e Qeverisë dhe mbajtësit e funksioneve publike të emëruar nga Qeveria, ndërsa fjalim do të mbajë kryeministri Zoran Zaev dhe zv. kryeministri për luftën kundër korrupsionit, Ljupço Nikollovski.