Pa dyshim se femrat vishen si të duan vet e edhe flokët i rregullojnë sipas dëshirës personale, por ekspertët kanë qenë kureshtarë të kuptojnë se çfarë mendojnë meshkujt për çështjen e frizurës së meshkujve.

Thënë më saktë, cila frizurë e femrave u duket meshkujve më joshësja.

Rezultatet mund t’ju befasojnë! Sipas hulumtimeve, meshkujt nuk janë më adhurues të stileve të komplikuara të flokëve – nuk iu pëlqejnë më kaçurrelat e ngarkuar, gërshetat dhe frizurat tjera që kërkojnë punë.

Meshkujve tani iu pëlqejnë frizurat sa më të thjeshta. Madje, aq më të zakonshme, aq më të mira.

Flokët e shëndetshme, pak të valëzuara dhe të ndritshme janë tani pika e dobët e meshkujve. Pra, nëse veç dëshironi ta joshni një mashkull, nuk keni më nevojë të përpiqeni shumë.