Nata e dytë gjysmëfinale e Eurovizionit u mbajt në Torino të Italisë, ku performuan Maqedonia, Finlanda, Izraeli, Serbia, Azerbajxhani, Gjeorgjia, Malta, San Marino, Australia, Qipro, Irlanda, Estonia, Rumania, Polonia, Mali i Zi, Belgjika, Suedia. dhe Republikën Çeke, transmeton TS.