LSDM-ja dhe Lëvizja BESA sot në orën 12:00 në Muzeun për arte bashkëkohore do ta zyrtarizojnë marrëveshjen para zgjedhjeve për pjesëmarrje të përbashkët në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, të caktuara për më 12 prill.

Zyrtarizimi i koalicionit parazgjedhor vjen pasi liderët e dy partive, Zoran Zaev dhe Bilall Kasami i harmonizuan qëndrimet rreth programit dhe për bartësit e listave zgjedhore. .