Ylli i Love Islan, Molly-Mae Hague “mund të fitojë deri në 13 mijë funte” kurse Dani Dyer deri në 8000 funte për postim në Instagram e ku këta janë yjet e vilës së famshme që marrin para nga ky rrjet sociale

Garuesit në Love Island shumë shpejt të bëjnë emër nga kjo shtëpi dhe kështu të bëjnë shumë përcjellës online.

Shumë ish garues kanë arritur që ta kthejnë këtë gjë në famë por edhe në para duke përdorur Instagramin, me Molly-Mae Hague (22) që raportohet se ka fituar deri në 13 000 funte për një postim të vetëm, kurse fituesja e vitit 2019, Dani Dyer, arrin fitime deri në 8000 funte.

Në disa të dhëna të përmbledhur nga TopRatedCasinos.ie, dy bukuroshet i prinë listës bashkë me Tommy Fury (22), Olivia Boëen (27), Maura Higgins (30) dhe Amber Gill (23).

Lista se sa fitojnë personalitetet e Love Island

1. Molly-Mae Hague- £13,000

2. Tommy Fury- £8,000

3. Dani Dyer – £8,000

4. Maura Higgins- £7,500

5. Amber Gill- £6,000

6. Olivia Bowen- £6,000

7. Kem Cetinay – £5,500

8. Chris Hughes- £5,000

9. Jack Fincham- £4,700

10. Dr Alex George- £4,600

11. Olivia Attwood- £4,500

12. Ovi Soko- £4,400

13. Siannise Fudge- £4,300

14. Paige Turley- £4,200

15. Lucie Donlan- £4,000