Është shumë e rëndësishme për të zbuluar gjëra të ndryshme në lidhje me seksin.

Kur është fjala për të provuar ndonjë pozicion të ri seksi, jo vetëm anal, është shumë e rëndësishme të shtoni krem (vajra).

Dhe pasi ky muaj është i dedikuar për të eksperimentuar me analen, asnjëherë nuk ka qenë më e rëndësishme të përdorni krem (vajra) gjatë marrëdhënies seksuale.

Sipas ekspertëve seksual, është me të vërtetë e rëndësishme të përdorni krem (vaj) për një lojë të rehatshme anale.

Sigurohuni që të keni mjaft gjëra në dorë, të cilat do ta bëjnë përvojën më të këndshme. Do t’ju ndihmojë gjithashtu të shmangni çdo dhimbje ose siklet gjithashtu.