Pjestarë të policisë nga Sektori për Punë të Brendëshme Tetovë – Zyra e jashtme për punë kriminalistike Gostivar, pasditën e djeshme rreth orës 16 e 25 minuta, në rrugën “Nikolla Parapunov” në Gostivar, kanë privuar nga liria 37-vjeçarin Xh.A. nga fshati Forinë e Gostivarit.

Gjatë kontrollit të kryer ndaj tij, është gjetur heroinë dhe pas zbardhjes dhe dokumetimit të plotë të rastit, kundër tij do të pasojë edhe parashtresë adekuate.