Gjatë 24 orëve të fundit, në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për mosmbajtje të mbrojtjes personale në fytyrë, janë regjistruar 390 kundërvajtje.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme sot u bëjnë thirrje qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.