Rreth një vit më parë në Dortmund të Gjermanisë ka nisur punën shtëpia e parë publike me kukulla seksi.

Në këtë bordello ka klientë të shumtë, të cilët preferojnë kukullat në vend të femrave reale.

Megjithëse nuk janë të vërteta çmimi i tyre nuk është është edhe i lirë, një seancë me kukulla kushton rreth 100 dollarë.

Pronarja e kësaj shtëpie, Evelyn Schwarz i ka blerë kukullat prej silikoni me një çmim prej 2.500 dollarë për secilën.

Sipas saj investimi i saj është kthyer mbrapshtë që vitin e parë.

Evelyn thotë se shpesh burrat hyjnë brenda bordellos, ndërkohë që gratë i presin jashtë, në makinë. Sipas saj, ato nuk mërziten, pasi e shohin si një lojë këtë gjë.

Por, ka pasur një problem. Në përgjithësi, klientët janë treguar të respektueshëm me kukullat, por vetëm njëra prej tyre ka nevojë për zëvendësim, pasi, siç thotë pronarja, “i është thyer shtylla kurrizore dhe i është krijuar një vrimë tjetër”.