I dyshuari për vrasjen e Nikolla Zazdovskit është ekstraduar në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe tani është i kapshëm për organet e rendit. 21 vjeçari J.l. më 29 qershor të vitit 2018 menjëherë pas vrasjes së Sazdovskit është larguar nga vendi.

Pas personit në fjalë ishte ngritur flet-arrest ndërkombëtarë, ndërkohë që është arrestuar nga policia gjermane.