Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (25.02.2021) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik, me ç’rast vetëm në territorin e qytetit të Shkupit ka shqiptuar 132 gjoba.

“36 gjoba kanë qenë për tejkalim të shpejtësisë, 6 për vozitje pa patentë shoferi, 8 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara”.

“Janë shqiptuar edhe 7 gjoba për përdorim të telefonit, 3 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 4 për mosvënien e rripit të sigurisë, tre për kalim në të kuqe në semaforë dhe 33 për parkim të parregullt”, thonë nga MPB.