Një çift austriak, ka ndihmuar mbi 70 familje skamnore në Suharekë, ku ka sjellë pako ushqimore për ta

Çifti Claudia dhe Andreas Jungwirth, nga Austria të shoqëruar edhe nga dy të rinjë po kështu nga ky shtet, kanë takuar sot kryetarin e Suharekës, Bali Muharremaj, ku i kanë bërë të ditur se kanë sjell ndihma ushqimore për familjet në nevojë në këtë qytet.