Më datë 24.11.2022 në ora 14:50 në Stacionin Policor Radovish, Z.N. nga Radovishi ka raportuar se në malin e Plaçkovicës në vendin e quajtur “Çarkova Reka” në fshatin Kozbunar të Radovishit është gjetur një kufomë e njeriut.

Në vendin e ngjarjes e kanë kontrolluar ekipi i Sektorit të Punëve të Brendshme të Radovishit dhe Prokurori Publik i Prokurorisë Themelore Publike Radovish, me urdhër të të cilit kufoma është dorëzuar për autopsi.