Francezi Arnaud Jerald theu rekordin botëror për zhytjen më të thellë, teksa arriti të depërtonte 120 metra në ujërat e Bahamasit.

U deshën 3 minuta e 34 sekonda për kompletimin e zhytjes. Kjo është hera e 7 që Jerald thyen rekordin botëror në karrierën e tij, dhe hera e dytë në një javë.

 

26-vjecari bashkë me 41 atletë të tjerë po garonin në kompeticionin vjetor ‘Vertical Blue’ që zhvillohet në Bahamas.