Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se 16 qershori 2024, dita e diel është ditë jo pune për qytetarët e besimit islam.

Të dielën do të shënohet festa e Kurban Bajramit.

“Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në përputhje me Ligjin për festa në Maqedoni 16 qershori 2024 (e diel), Kurban Bajrami, dita parë e Kurban Bajramit është ditë jo pune për qytetarët nga besimi mysliman në Maqedonisë. Njëkohësisht, Ministria e Punës dhe Politikës Sociale qytetarëve nga besimi mysliman iu uron festën e Kurban Bajramit”, thuhet në kumtesë.