Gazetari dhe botuesi i gazetës “Lajm”, Fejzi Hajdari, ka shkruar në Facebook se sulmi i liderit të VMRO-DPMNE-së Hristian Mickoski ndaj krimit dhe korrupsionit nuk është sulm ndaj BDI-së.

Haidari thekson se “krimi nuk ka përkatësi etnike”. Statusi i plotë i gazetares Fejzi Hajdari:

“Krimi dhe korrupsioni nuk kanë përkatësi etnike. Prandaj, sulmi i VMRO-së kundër krimit dhe korrupsionit në BDI është ndihma dhe kontributi më i madh për shqiptarët, i çdo partie maqedonase, e veçanërisht i VMRO-së. Marrëzitë e BDI-së se LSDM-ja është më e mirë se VMRO-ja për shqiptarët nuk mban ujë… sepse asnjëra nga këto dy parti nuk bëri asgjë për të hequr formulimin fyes kushtetues “populli 20%”! Edhe Bujar Osmani në cilësinë e ministrit të Jashtëm ishte edhe më keq se maqedonasit kur deklaroi: “Tani nuk është koha për të hequr ‘20%’”, ka shkruar Fejzi Hajdari, botues i gazetës “Lime”.