MPB njofton se dokumentacionet, monitorët dhe kutitë kompjuterike janë marrë nga zyra rajonale e Administratës për Mbajtjen e Librave Ambient në Prilep nga një autor i panjohur.

“Me datë 11.05.2024, në Zyrën rajonale të Prilepit është raportuar se në periudhën prej datës 10.05.2024 deri më 11.05.2024, një autor i panjohur ka hyrë në ambientet e zyrës në pronësi të Ministrisë së Drejtësisë – Drejtoria për Mbajtjen e Evidencës Familjare, Zyra rajonale Prilep. me vendndodhje në rrugën “Rreshter Dimo” në Prilep ku ka marrë dokumentacion, ka dëmtuar një pjesë të dokumentacionit dhe ka marrë monitorë dhe kuti kompjuterike”, njofton MPB.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e ngjarjes.