Ka disa ditë që Dafina Zeqiri dhe Varrosi kanë njoftuar fansat për bashkëpunimin e tyre të ri.

Dyshja u bashkua për projektin me titull “Ring Ring”.

Ka qenë Dafina ajo e cila pati një njoftim vetëm pak minuta më parë në Instagram.

Ajo zbuloi se ky projekt muzikor do të publikohet sonte me fillim të orës 19:00.

Në një paraqitje shumë seksi me të kuqe, Dafina shkroi: “Ring ring…19:00”.

Kjo këngë pason “Lule Lule” me Lumi B./

Ka disa ditë që Dafina Zeqiri dhe Varrosi kanë njoftuar fansat për bashkëpunimin e tyre të ri.

Dyshja u bashkua për projektin me titull “Ring Ring”.

Ka qenë Dafina ajo e cila pati një njoftim vetëm pak minuta më parë në Instagram.

Ajo zbuloi se ky projekt muzikor do të publikohet sonte me fillim të orës 19:00.

Në një paraqitje shumë seksi me të kuqe, Dafina shkroi: “Ring ring…19:00”.

Kjo këngë pason “Lule Lule” me Lumi B.