Ministri i Jashtëm i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani takoi Konsullin e Përgjithshëm të Republikës së Kosovës me seli në Strugë, Agim Krasniqi.

“Hapja e Konsullatës së Përgjithshme të Republikës së Kosovës në Strugë do të kontribuojë në intensifikimin dhe thellimin e marrëdhënieve të përgjithshme bilaterale, e veçanërisht në bashkëpunimin ekonomik dhe shkëmbimin turistik”.

Osmani thotë se në takim është biseduar edhe për mundësitë për avancimin e mëtejshëm të bashkëpunimit bilateral, përfshirë këtu edhe lidhjen infrastrukturore në fushën e energjisë dhe të transportit, si dhe shkëmbimin tregtar dhe kulturor.

Hapja e Konsullatës së Përgjithshme të Republikës së Kosovës në Strugë do të kontribuojë në intensifikimin dhe thellimin…

Gepostet von Bujar Osmani am Donnerstag, 1. Oktober 2020