Mbrëmjen e djeshme (16 korrik) rreth orës 22 e 30 minuta, në rrugën ,,Sretko Krstevski“ në Gostivar, pjesëtarët e policisë nga SPB Tetovë, Departamenti i Punëve të Brendshme-Gostivar , kanë arrestuar tre të mitur të moshës 15 dhe 16 vjeç nga fshati Debresht i Gostivarit, tek të cilët gjatë kontrollit të kryer është gjet marijuanë.

Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.