Më datë 06.03.2024 në ora 23:10 në Tetovë, zyrtarët policorë nga SPB-Tetovë kanë privuar nga liria personin M.M. (38) dhe A.M.(58) duke vepruar sipas raportit të mëhrshëm se A.M. e  ka sulmuar fizikisht personin M.M.  në oborrin e tij familjar në Tetovë, pas së cilës i njëjti i është kundërpërgjigjur. Ata janë ndaluar në komisariat për procedim të mëtejshëm dhe ndaj tyre do të bëhen kallëzime përkatëse.