Duket e thjeshtë, por në fakt nuk është edhe aq.

Po përpiqemi t’iu vëmë pak në lëvizje dhe të kthjelloni mendjen.

Vlerësoni aftësinë tuaja vëzhguese me këtë sfidë e cila është bërë virale kohët e fundit në rrjetet sociale.

Shikojeni foton disa herë dhe më pas dilni në rezultatin përfundimtar.

Sa delfinë ndodhen në foto?

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni në foton e dytë.