Lideri i BDI-SË Ali Ahmeti ka ngushëlluar Kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama me rastin e ndarjes nga jeta së z.Aneta Rama ,nënës së tij.

Ahmeti në letrën ngushëlluese thotë se “Nëna është drita e shtëpisë” thotë gurra jonë popullore.

“E vështirë për ta përballuar është humbja e nënës, sot bashkëndjej dhimbjen e Edit dhe të familjës për nënën, gjyshen e tyre, Aneta Rama” ka shkruar Ahmeti.
Ngushëllime më të afërmve, familjes, miqve e dashamirëve, u prehtë në paqë ka shkruar lideri Ahmeti