Një aksident i rëndë ka ndodhur sot në mëngjes në Strazhë. Sipas informacioneve të para, disa persona janë të lënduar, ndërsa në aksident kanë marrë pjesë dy vetura “Audi A6” dhe “Golf”.

Komunikacioni nga të dyja anët është ndaluar për qarkullim.

Pas aksidentit në terren kanë dalë ekipet e Ndihmës së Shpejtë.