Mbi 500 mijë persona kanë nënshkruar një peticion të cilët i kanë kërkuar NBA që Kobe të jetë imazhi i tyre.

Logoja e tanishme është iduar nga Alan Siege në vitin 1971 dhe nuk është ndryshuar deri më tani.

Silueta e tanishme është e një tjetër legjende të shkëlqyer të Lakersi cili është 81 vjeç Jerry West.

Kujtojmë që Kobe Bryant humbi jetën dy ditë më parë nga një aksident fatal me helikopter.

Gjithashtu në raportet përfundmitare përsa i përket aksidentit thuhej se piloti ishte ngjitur në lartësi për të shmangur retë.

Hetuesit shtuan gjithashtu se përplasja e helikopterit me tokën rezuloti fatale.