Në zonat e banuara me shumicë serbe në Kosovë sipas të dhënave të fundit, një person vdiq si pasojë e virusit korona dhe u regjistruan 29 raste të reja të infeksionit.

Aktualisht janë 768 raste aktive.

Që nga fillimi i pandemisë, një total prej 18 mijë e 382 njerëz janë testuar, tek 5 mijë e 633 është konfirmuar prania e koronavirusit, raporton Radio Kontakt Plus, transmeton Klan Kosova.

Në zonat e banuara me shumicë në Kosovë, 132 njerëz kanë vdekur si rezultat i COVID-19 deri më tani.