Ora policore në Maqedoninë e Veriut nuk do të vlejë sot, kjo për shkak të Pashkëve ortodokse.

Me vendimin e Qeverisë që u miratua ditë më parë, u vendos që ora policore të mos vlejë gjatë mbrëmjes mes datave 1 dhe 2 maj.

Ndërkaq, nga nesër e diel 3 maj, ora policore do të vazhdojë sikurse ditët paraprake. Do të fillojë në ora 21:00 dhe do të mbarojë në ora 05:00 të mëngjesit të ditës së nesërme. Ora policore nuk do të vlejë as gjatë mbrëmjes mes datave 13 dhe 14 maj, për shkak të festës së Bajramit të Ramazanit.