Kështu konstatojnë edhe të gjitha materialet e revistave të modës

Dukja shumë shpesh di të mashtrojë, mirëpo të gjitha damat gjithmonë njihen për një detaj.

Kjo nuk ka të bëjë as me stilin e flokëve, as me veshjet, por me thonjtë, ndërkaq thonjtë e damës nuk duken ashtu siç i mendoni.

Dhe derisa industria kozmetike sot aq shumë ka avancuar saqë çdokush mund të dalë nga salloni me çfarëdo thonjsh që dëshiron, të shndritshëm, të larmë dhe me lara dallueshme – por që nuk e bëjnë damën.

Damat kanë thonj të shkurtër dhe të kuruar, ndërkaq ata artificialë më nuk janë në modë, konstatojnë edhe të gjitha editoraleve të revistave të modës në të cilat manekinet gjithmonë kanë thonj të shkurtër dhe njëngjyrësh.

A e keni ditur që forma e thonjve në esencë është edhe formë e personalitetit tuaj?

Në raport me atë se çfarë ju është forma e thoit, po ato karaktere i keni në vete. Dhe ajo që është e pabesueshme është që vërtet vlen për secilin person dhe prandaj këtë njohuri mund ta përdorni si përparësi në marrëdhëniet me njerëzit e tjerë.