Një person ka vdekur kurse gjashtë tjerë kanë mbetur të lënduar me lëndime të lehta dhe të rënda. Ky është epilogu i aksidentëve dje në Shkup, njoftojnë nga Sektori për Punë të Brendshme në Shkup, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në tre aksidente është shkaktuar vetëm dëm material.

Gjatë 24 orëve të kaluara, 13 vozitës janë larguar nga komunikacioni pasi kanë vozitur nën ndikim të alkoolit.

Vetura e karrotrecit ka larguar nga rruga mbi 57 vetura.