Prokurorja Speciale Katica Janeva nesër do të dëshmoj për rastin “Reket”, kjo pasi zëri i saj u dëgjua në bisedat e publikuara mes Bojan Jovanovskit (Boki 13) dhe Orce Kamçevit.

Ftesën që ka marr Jaeva për të martën në orta 10:00 e kanë konfirmuar edhe nga Prokuroria për Krim të Organizuar dhe Korrupsion.