Prokurori Publik, Ljubomir Joveski sot kishte takim pune me delegacionin e Komisionit Anti-korrupsion.

Siç njoftuan nga Prokuroria, përpjekjet e përbashkëta për përmirësimin e bashkëpunimit të ndërsjellë për çështjet e interesit të përbashkët, posaçërisht në drejtim të luftës me efikase kundër korrupsionit ishin tema të diskutimit në takim.

Janë dakordësuar që të ketë komunikim dhe koordinim të vazhdueshëm mes këtyre dy institucioneve, ku Komisioni Anti-korrupsion nisën nisma ndërsa Prokuroria i procedon.