Ndalesë për automjetet e rënda transportuese është vendosur në rrugën nga Mavrovë për në Dibër dhe anasjelltas, informojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

Nga atje thonë se ndalesa e këtillë është vendosur për shkak të reshjeve të borës.