Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për mbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë, janë regjistruar 639 shkelje.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme bëjnë apel që qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.