OBRM-PDUKM: Çdo deklaratë e Zaev duhet të merret me rezervë

Maqedoni 17.01.2020 / 9:11

Nëpërmjet një njoftimi të OBRM-PDUKM-së, thuhet se “Zaev është turpi Maqedonisë. Opinioni dëgjoi se e ka nëpërkëmbur Republikën e Maqedonisë shumë më herët para se të nënshkruajë Marrëveshjen e Prespës”.

“Që nga viti 2017 ai ka sharë emrin e shtetit. Kjo tregon se ky njeri, nuk ka asnjë respekt ndaj interesave kombëtare dhe shtetërore”, shprehen nga OBRM-PDUKM.

Nga OBRM-PDUKM rikujtojnë se Zaev gjatë fushatës së vitit 2016 është betuar se nukl do të ndryshojë emrin ashtu sikurse Kushtetutën dhe emrin kushtetues.

“Kjo dëshmon se se ai gënjen. I ka gënjyer edhe bashkëpartiaket e tij, por edhe popullin e vet. Ka sharrë emrin Maqedoni”, shprehen nga OBRM-PDUKM duke shtuase se Zaev jo vetëm që ndryshon qëndrimet por edhe gënjen dhe se çdo deklaratë e tij duhet të merret me një dozë të madhe rezerve


Comments are closed for this post.

Të fundit