Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit në qendrat për covid në të gjithë vendin mjekohen gjithsej 320 pacientë, të konfirmuar ose dyshuar për coronavirus.

Nga MSH thonë se vetëm në Shkup janë 262, në Shtip 35, në Tetovë 15, në Veles 16, në Kumanovë 45, si dhe vende tjera.

“Numri i përgjithshëm i pacientëve të cilët mjekohen në departamentet infektive në kryeqytet dhe spitalet tjera të vendit është 584, ndërsa ka rreth 580 shtretër të lirë”, thonë nga MSH.

Ata shtojnë se gjatë ditës së sotme do të bëhen testime dhe disa pacientë do të lëshohen në shtëpi si të shëruar.