Bukuroshja Amina Shena, ka zbuluar së fundmi në emisionin Glamour Zone në RTV ORA, dhe ‘sekretin’ e trupit të saj perfekt.

Ndonëse u be nëna e një djali vetëm 1 vit e gjysmë mëparë, një kohë jo e mjaftueshme për të ardhur në formë të shkëlqyer, Amina rrëfen rastin e saj.

Ajo thotë se nuk ka mbajtur ndonjë dietë specifike, apo nuk i është përkushtuar palestrës. Gjithçka që ajo ka bërë ka qenë përkushtimi ndaj djalit Jetnis Dollapi Jr. Qëndrimi pas tij në kohë të plotë e ka ndihmuar edhe modelen të vije ne formë, e të rinis punë.