Pas Komitetit Qendror të OBRM-PDUKM-së, Hristijan Mickoski theksoi se ka ofruar kongres të jashtëzakonshme në të cilin nuk do të jetë kandidat për kryetar dhe se Komiteti Qendror e ka refuzuar.

“Ofrova mbajtjen e kongresit të jashtëzakonshme, në të cilin nuk do të kandidoj për kryetar. U refuzua nga anëtarët e Komitetit Qendror”, tha Mickoski.

Mickoski më herët tha se do të japë dorëheqjenëse i humb zgjedhje dhe më pas tha se kjo do të ndodhën ëse nuk arrin të formojë shumicën.