Pas shkarkimit të tyre nga Kuvendi i Ministrave, Mexhit dhe Aliu Raportojnë për Kërcënimet nga Artan Grubi në Mediat Sociale Në një postim të fundit në rrjetin social Facebook, Mexhit dhe Aliu kanë shprehur shqetësimin e tyre për kërcënimet e bëra nga Artan Grubi, pasi ata u shkarkuan nga detyra e tyre në Qeveri.

“Artan…leri kërcënimet, bëj ca ditë pushim nëse të ndihmon dhe mos e ndiz situatën. E kuptoj që është fundi yt, por të paktën në fund trego burrni!” shkruajë ato. Gjithashtu i kujtojnë Grubit për të shënuar datën e 8 majit në kalendar, duke lënë të kuptohet se diçka e rëndësishme mund të ndodhë në atë ditë.