Policia ka paralajmëruar qytetarët se incizimi i palejuar me kamerë e vendosur në makinë është e dënueshme dhe sipas Ligjit për siguri në komunikacion, vetëm MPB është e autorizuar që të vendos pajisje për incizim në vende publike ku zhvillohet komunikacioni.

Dënimi është 400 euro në kudnërvlerë denari, ndërsa shkelësit mund të përndiqen edhe penalisht, ndërsa personi i cili është incizuar ngrit padi sipas Ligjit për mbrojtjet të të dhënave personale

Çdonjëri i cili ka vendosur kamerë në makinë është i obliguar menjëherë ta heq atë, thonë nga MPB.